Pályázatok

A Kisújszállási Thermo Team Ipari-Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság 24 500 000 Ft összegű vissza nem térítendő támogatást nyert el a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott „Automatizált termelési rendszerek fejlesztése a Kisújszállási Thermo Team Kft-nél” című, GINOP-1.2.8-20-2020-00467 számú támogatási kérelem keretében.

Támogatási intenzitás: 38,94 %.

A projekt keretében a meglévő CNC megmunkáló központunkhoz tartozékok beszerzését valósítottuk meg, amellyel az automatizált termelési rendszerek fejlesztése, automatizálása történt. A beszerzés és az üzembe helyezés után Magyarországon országos szintű vállalkozássá válunk. Az automatizálás hatására szimultán öt tengelyes megmunkálásra vagyunk képesek az autóipari gyártásban. A megmunkáló központtal a beruházást követően specifikus térbeli megmunkálást tudunk végezni, gyakorlatilag minden egyedi szerszámot le tudunk gyártani.

A megvalósítást követően lehetőségünk lesz a 24 órás munkarendre történő átállásra, amellyel a gép folyamatos üzemét is biztosítjuk, amennyiben erre igény mutatkozik a piacon.

Az autóipari beszállítók részére a folyamatos fejlesztés elvárás. A Stadler beszállítójaként a beszállítói minősítésünk 95%-os.

A projekt megvalósítási ideje: 2020.10.12. – 2021.08.02.